Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλαγές σε υψηλά επίπεδα

Στο σημερινό συμβούλιο Διευθυντών ο κος Κατσουρίδης ανακοίνωσε τα παρακάτω:

1) Πρέπει να αυξηθεί η παραγωγικότητα των υπαλλήλων κατά 25%

2) Δημιουργείται νέα Διεύθυνση η Διεύθυνση Μεγάλων Πελατών. Η ίδια Διεύθυνση υπήρχε και στο παρελθόν  (με Διευθυντή τον Βαγγέλη Τριανταφύλλου ) και είχε καταργηθεί. Τώρα την επανασυστήνουν.

3) Προσλαμβάνεται σαν προϊστάμενος της Διεύθυνσης BankAssurance ο Βασίλης Θεοχάρης που παλιά είχε επαναπροσληφθεί σαν Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Marketing και είχε απομακρυνθεί από την Διοίκηση Φιλίππου τον Δεκέμβρη του 2001.


Ο κος Βασίλης Θεοχάρης

4 σχόλια:

  1. Κανείς δεν πάει χαμένος!!!!Εδώ στο ΣΔΟΕ έφεραν και τοποθέτησαν για Γενικό τον -κηπουρό- ΔΟΥάρχη από την Πύλο.Θα φτειάξουν και άλλες θέσεις,έχουν πολλές υποχρεώσεις να τακτοποιήσουν.Όπως και αυτούς που βοήθησαν τη διοίκηση για το καλό των συναδέλφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποννοείτε ότι είναι... Μεσσήνιος και ο κ. Θεοχάρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο ομιλία του κου Θεοχάρη, νέου προισταμένου Διεύθυνσης bankassurance: "υπάρχει η δυσκολία της είσπραξης, ιδίως σε corporate επίπεδο και αυτό είναι μια από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το bancassurance, άρα αρχίζουμε στοχευμένες πωλήσεις απ’ ευθείας στον πελάτη"

    Συγνώμη κιόλας, εναν άνθρωπο που πριν ενάμισυ χρόνο (13/1/2011) έλεγε οτι δεν τραβάει το bankassurance τον βάλανε επικεφαλής του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν μπορεί ένας άνθρωπος μέσα σε ενάμισυ χρόνο να αλλάξει γνωμή και άποψη;;;; Εξάλλου σαν εταιρία τα τελευταία χρόνια το κάνουμε συχνά να ξανά-προσλαμβάνουμε παλιά "στελέχη", γιατί όπως όλοι ξέρουμε "είναι πολλά τα λεφτά Αρη..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή