Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πρόγραμμα "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας" - Εκλογές 2012



 

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε.
Καλά τη φέραμε τη ζωή μας ως εδώ.
Μικροζημίες και μικροκέρδη συμψηφίζοντας.
Το θέμα είναι τώρα τι λες.
(Μανώλης Αναγνωστάκης)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Εταιρία με την μορφή που την ξέραμε τόσες γενιές τώρα, μεταλλάσσεται. Τους πήρε χρόνια για να καταφέρουν να κάνουν την πρώτη Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρία να έρθει στο σημερινό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών και συνεργατών μας, αλλά τα κατάφεραν.
Δεκαετίες τους πήρε για να μεταβάλλουν τους ασφαλιστές που έχτιζαν όχι μόνο ασφαλιστήρια συμβόλαια αλλά ολόκληρα ασφαλιστικά ταμεία, σε γραφειοκράτες, δήθεν τραπεζίτες, με το μυαλό τους στις νομικές συνέπειες της κάθε τους κίνησης. Αλλά σχεδόν τα κατάφεραν. 

Κατάφεραν να μετατρέψουν την ζωντανή δημιουργική τέχνη της εξασφάλισης των συνανθρώπων μας τόσο στην ζωή και την υγεία, όσο και στην περιουσία τους, σε στατική εισροή - εκροή ασφαλίστρων και αποζημιώσεων, σαν μπακάληδες του δούναι και λαβείν.
Και προσπαθούν, κάθε φορά, κάθε Διοίκηση τα τελευταία χρόνια, να μας πείσουν ότι όλα πάνε καλά, ότι πετάμε, ότι απογειωνόμαστε, ότι παρουσιάζουμε κέρδη, ότι παρέλαβαν καμένη γη που με τις ενέργειές τους την έκαναν να ανθίσει, ότι όλοι οι προηγούμενοι ήταν άχρηστοι και αυτοί είναι οι σωτήρες…..

Τι ήταν όμως η «ΕΘΝΙΚΗ»;
Τι αντιπροσώπευε στα μάτια του κόσμου, των πελατών μας, των συνεργατών μας, των ανθρώπων της;
Την σίγουρη επιλογή. Την επιλογή που θα ήταν πάντα κοντά στον ασφαλισμένο της, την επιλογή που ήταν μεν πιο «ακριβή», αλλά που η after sales εξυπηρέτηση ήταν αντάξια του ονόματος και της φήμης της.
Την επιλογή που ο ασφαλιστής όχι μόνο δεν ντρέπονταν να την προτείνει, αλλά που είχε πολλά να πει στον πελάτη για την αξιοπιστία, την φερεγγυότητά της, την ταχύτητα στην αποζημίωση.
Την Εταιρία που σε κάθε ζημιά ήταν δίπλα στον ασφαλισμένο της και αποζημίωνε σωστά και κυρίως άμεσα.

Αυτή την Εταιρία θέλουμε. Την Εταιρία που ήταν στο πλάι των ανθρώπων της, στο πλάι των πελατών της, στο πλάι της Ελληνικής κοινωνίας. Την Εταιρία που δημιουργούσε νέα πρωτοπόρα ασφαλιστικά προϊόντα.
Μια Εταιρία που θα λειτουργεί με βάση αρχές εταιρικής διακυβέρνησης και όχι σαν one man show όπως τείνει να γίνει. Τα παραδείγματα καταστροφών παρόμοιου τρόπου διοίκησης εταιριών είναι πολλά για να τα προσπεράσουμε χαλαρά, όσο καλό όνομα κι’ αν φαίνεται να κουβαλάει ο επικεφαλής στις πλάτες του..
Μια Εταιρία που θα σέβεται τον ΑΝΘΡΩΠΟ, είτε αυτός είναι πελάτης, είτε συνεργάτης, είτε εργαζόμενος.
Μια Εταιρία που θα αναδεικνύει και θα πιστεύει στα στελέχη της.
Μια Εταιρία που θα λειτουργεί δημοκρατικά στοχεύοντας στις ιδέες και τις προτάσεις όλων των εμπλεκομένων στην λειτουργία της.
Μια Εταιρία που θα επιβραβεύει και θα παρακινεί τους εργαζόμενους να καινοτομούν και να παίρνουν πρωτοβουλίες.
Μια Εταιρία που δεν θα λειτουργεί φοβικά, αλλά θα βγει ανοιχτά στην αγορά στοχεύοντας κύρια στις λιανικές πωλήσεις.
Μια Εταιρία που ενσωματώνοντας στη λειτουργία της τα καλύτερα στοιχεία της πείρας των στελεχών της θα προσπεράσει την κρίση και θα παραμείνει πρώτη στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά.
Μια Εταιρία που με συνθήκες απόλυτης διαφάνειας θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο μάζεμα της ασφαλιστικής αγοράς, δημιουργώντας μια Εταιρία μέσα από συγχωνεύσεις ή εξαγορές άλλων Εταιριών, που θα αποτελεί τον «δημόσιο» πυλώνα της ιδιωτικής ασφάλισης. 

Αυτή την Εταιρία παλεύουμε για να δημιουργήσουμε, παλεύουμε να έχουμε εμείς στην «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία»
Μια Εταιρία δυναμική με σύγχρονα και ανταγωνιστικά προϊόντα, της οποίας η ισχύς δεν θα είναι οι κομπλεξικοί ηγετίσκοι, αλλά οι πελάτες της. Μία Εταιρία της οποίας οι εργαζόμενοι μαζί με τα δίκτυα πωλήσεων, θα είναι περήφανοι που εργάζονται σ’ αυτήν, προσφέροντας εμπιστοσύνη στους καταναλωτές.
Σε ότι αφορά τον Σύλλογο, θέλουμε ένα Συλλογικό όργανο το οποίο με δημιουργικές παρεμβάσεις, θα προσθέτει στην σωστή και αποδοτική λειτουργία της Εταιρίας μας.
Θέλουμε ένα συνδικαλιστικό όργανο το οποίο υπερκομματικά θα συσπειρώνει και θα εμπνέει τους εργαζόμενους, το οποίο με εντιμότητα και αποφασιστικότητα θα αγωνίζεται για το καλό όλων και όχι των λίγων.
Θέλουμε ένα συνδικαλιστικό όργανο που θα ενώνει και δεν θα διχάζει. Που οι συνάδελφοι θα το εμπιστεύονται και θα το ακολουθούν. Οι καιροί απαιτούν νηφαλιότητα και διαφάνεια. Οι καιροί απαιτούν βούληση, σθένος και αποφασιστικότητα. Σε αυτόν τον στίβο, είμαστε έτοιμοι, όλοι μας, οι υποψήφιοι της «Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας» να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Γι’ αυτό σας ζητάμε να μας στηρίξετε όχι μόνο με την ψήφο, αλλά με την συμμετοχή σας στα κοινά. Με τις ιδέες, τις προτάσεις σας την κριτική σας. Γιατί θέλουμε να είμαστε μια παράταξη που ενσωματώνει δημιουργικές προτάσεις, που κρίνει με βάση στοιχεία, που είναι συνεπής στις θέσεις της και δεν παλαντζάρει ανάλογα με το ποιος εναλλάσσεται στην Διοίκηση...

Μια παράταξη βαθύτατα πολιτική, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις.
 
Την παράταξη όλων των «Εθνικάριων».
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο για προτάσεις που μπορούν να διαμορφώσουν ακόμα καλύτερα την θέση των εργαζόμενων, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους στην Εταιρία, να ισχυροποιήσουν τις κατακτήσεις μας και να οδηγήσουν σε βελτίωση της θέσης της Εταιρίας μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που μπορεί να μας κάνει ισχυρότερους απέναντι στην Διοίκηση.
 
Γιατί χρώμα μας είναι το χρώμα των εργαζομένων.
 
Αυτό το χρώμα θα προσπαθήσουμε να έχει και ο αυριανός Σύλλογος.
 
Οι υποψήφιοι της «Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας», Οκτώβρης 2012

 
Αναγνωστοπούλου Σίσσυ (Διεύθυνση Εισπράξεων ) Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και μέλος του Γενικού Συμβούλιου της ΟΑΣΕ. Υποδιευθυντής, εργάζεται στην Εταιρία από τον Ιούνιο του 1987.

Ανδριτσάκης Αποστόλης (Διεύθυνση Πληροφορικής) Υπεύθυνος Ασφαλείας στην Διεύθυνση Πληροφοριακών Συστημάτων, Υποδιευθυντής, εργάζεται στην Εταιρία από τον Ιούλιο του 1986.

Αποστολόπουλος Σπύρος (ΕΤΕ Αιτωλικού) Υπηρετούσε σαν προϊστάμενος στο Υποκατάστημα Μεσολογγίου από το 1998 μέχρι και το κλείσιμό του από τη Διοίκηση της Εταιρίας και από το 2009 εργάζεται στο υποκατάστημα της ΕΤΕ Αιτωλικού.

Αρμογέννη Άννα (Κεντρικό Υποκατάστημα ) Εντεταλμένη, εργάζεται από το 1986στην Εταιρία μας, στο Κεντρικό Υποκατάστημα και είναι Προϊσταμένη του Τμήματος Λογιστικών Εγγραφών Α’.

Γιαλούρης Γιώργος (Διεύθυνση Πληροφορικής) Προσλήφθηκε στην Εταιρία μέσω του διαγωνισμού για τους κατόχους μεταπτυχιακών σπουδών και εργάζεται σε αυτή από το 2004, στον Τομέα Τεχνικής Υποστήριξης.

Γιαννίτσα Γωγώ ( Διεύθυνση Εισπράξεων) Προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου Εισπρακτόρων Α'. Τμηματάρχης προσλήφθηκε στην Πανελλήνιο τον Μάη του 1988. Στην Εθνική εργάζεται μετά την συγχώνευση με την Πανελλήνιο τον Ιούλιο του 1997.

Γιουρτσίδης Λάζαρος (Υποδιεύθυνση Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας) Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΟΑΣΕ και σύνεδρος στην ΓΣΕΕ. Υποδιευθυντής, εργάζεται στην Εταιρία από τον Γενάρη του 1995.

Γκιουλέκας Βασίλης (ΕΤΕ Καστοριάς) Στο Υποκατάστημα Καστοριάς μέχρι το κλείσιμό του από την Διοίκηση. Στην Εταιρία από τον Απρίλη του 2007.

Δριτσάκος Βασίλης (Διεύθυνση Πληροφορικής) Υπολογιστής. Εργάζεται από το 2006στον Τομέα Τηλεπικοινωνιών της Διεύθυνσης Πληροφορικής.

Δροσάκη Αλίκη (Διεύθυνση Οργάνωσης) Εργαζόταν για 8 χρόνια στο Σύλλογο,προσλήφθηκε στην Εταιρία από το 2005. Λογιστής, σήμερα υπηρετεί στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Οργάνωσης & Διαχείρισης Έργων.

Ζαπουνίδης Αντώνης (Διεύθυνση ενοποιημένων Ομιλικών λειτουργιών) Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τομέα Λειτουργικής Διαχείρισης στην Διεύθυνση Ενοποιημένων Ομιλικών Λειτουργιών. Εντεταλμένος, εργάζεται στην Εταιρία από τον Δεκέμβρη του1987.

Καβαρατζής Θοδωρής ( Διεύθυνση Αυτοκινήτων ) Εργάζεται στην Εταιρία από το 1987και για τα πρώτα χρόνια υπηρέτησε στο Υποκατάστημα Μυτιλήνης. Τμηματάρχης,σήμερα είναι προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ελέγχου Μεγάλων Συνεργατών στη Διεύθυνση Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων.

Καρανίκα Μαρία (ΕΤΕ Χαλκίδας ) Υπηρετούσε στο Υποκατάστημα Χαλκίδας μέχρι το κλείσιμό του από την Διοίκηση. Σήμερα υπηρετεί με σύμβαση δανεισμού στην ΕΤΕ Χαλκίδας. Τμηματάρχης, εργάζεται στην Εταιρία από τον Αύγουστο του 1992.

Καρατζαφέρης Γιάννης (Διεύθυνση Πληροφορικής ) Υπηρετεί στον Τομέα Τηλεπικοινωνιών της Διεύθυνσης Πληροφορικής. Βοηθός, εργάζεται στην Εθνική από τον Δεκέμβρη του 2006.

Καρναβάς Στέφανος (Διεύθυνση ενοποιημένων Ομιλικών λειτουργιών) Ηλεκτρολόγος,υπηρετεί στον Τομέα Τεχνικών Υπηρεσιών της Συντονιστικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Περιουσίας. Εργάζεται στην Εταιρία από τον Οκτώβρη του 2007.

Κατιμερτζή Όλγα (Διεύθυνση Πυρός και συναφών κινδύνων) Προϊσταμένη της Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Πλοίων – Πληρωμάτων του Τομέα Πλοίων της Διεύθυνσης Πυρός και Συναφών Κλάδων. Τμηματάρχης, προσλήφθηκε στον Αστέρα τον Σεπτέμβρη του 1988. Στην Εθνική εργάζεται μετά την συγχώνευση με τον Αστέρα το Σεπτέμβρη του 1997.

Κάτσουλα Νίκη (Διεύθυνση Εισπράξεων) Υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Εισπράξεων. Εργάζονταν σαν γραμματέας στο Γραφείο Παραγωγής Παπαναστασίου από τον Απρίλη του 1989. Υπηρετεί στην Εταιρία σαν υπάλληλος από τον Μάη του 2005.

Κηρύκος Βασίλης (Διεύθυνση Πληροφορικής ) Εργάζεται από το 1993 στην Εταιρία, στη Διεύθυνση Πληροφορικής. Τμηματάρχης, υπηρετεί σαν αναπληρωτής προϊστάμενος του τομέα Εκμετάλλευσης στον Γέρακα στο κτίριο Πληροφορικής της ΕΤΕ.

Κυριαζοπούλου Ήρα ( Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών ) Αναπληρωτής προϊστάμενος του Τομέα Διαχείρισης Παραπόνων. Τμηματάρχης προσλήφθηκε στην Πανελλήνιο από τον Ιούλιο του 1988. Στην Εθνική εργάζεται μετά την συγχώνευση με την Πανελλήνιο τον Ιούλιο του 1997. Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. των υπαλλήλων της Πανελληνίου.

Κυριάκου Πέπη (ΕΤΕ Καστοριάς ) Υπηρετούσε στο Υποκατάστημα Καστοριάς μέχρι το κλείσιμό του από την Διοίκηση. Σήμερα εργάζεται στην ΕΤΕ Καστοριάς. Τμηματάρχης, εργάζεται στην Εταιρία από τον Αύγουστο του 1987.

Κολώνιας Τριαντάφυλλος (Υποδιεύθυνση Νομικής Προστασίας ) Αναπληρωτής προϊστάμενος του Ανεξάρτητου Τομέα Νομικής Προστασίας. Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΟΑΣΕ. Τμηματάρχης, εργάζεται στην Εταιρία από τον Δεκέμβρη του1987.

Κωβαίος Φάνης (Κεντρικό Υποκατάστημα ) Τμηματάρχης, Εργάζονταν στην«Ασπίδα» από το 1992 και μέχρι την ημέρα που απολύθηκε μετά την πτώχευση της«Ασπίδας». Εργάζεται από το 2009 στην Εταιρία, στον Τομέα Εξυπηρέτησης Πελατών & Συνεργατών του Κεντρικού Υποκαταστήματος.

Κωνσταντουδάκης Νίκος ( Υποκατάστημα Χανίων ) Υπηρετεί στο Υποκατάστημα Χανίων. Βοηθός εργάζεται στην Εταιρία από τον Ιούλιο του 2008.

Κώτσαλος Αλέξης ( Διεύθυνση Πυρός και συναφών κινδύνων ) Υπηρετεί στον Τομέα Αναλήψεων Μεγάλων Πελατών της Διεύθυνσης Πυρός σαν προϊστάμενος του τμήματος μεγάλων πελατών περιφέρειας. Τμηματάρχης, επιτυχών του διαγωνισμού προσλήψεων και εργάζεται στην Εταιρία από τον Ιούλιο του 2006.

Λινοξυλάκη Καίτη ( Υποκατάστημα Ηρακλείου ) Υπεύθυνος Υποστήριξης του Υποκαταστήματος Ηρακλείου. Τμηματάρχης, εργάζεται στην Εταιρία από τον Ιούλιο του 1986.

Μιμμή Βανέσα ( Υποκατάστημα Αγρινίου ) Απολυμένη συνάδελφος μετά το κλείσιμο της Ασπίδας όπου εργάζονταν από το 2003, εργάζεται από το 2009 στο Υποκατάστημα Αγρινίου.

Μουλακάκη Νατάσα ( Διεύθυνση Αυτοκινήτων ) Απολυμένη συνάδελφος μετά το κλείσιμο της “General Union” όπου εργάζονταν από το 2007, εργάζεται στην Εταιρία μας από το 2009 και σήμερα βρίσκεται στον Τομέα Ζημιών της Διεύθυνσης Ασφάλισης Αυτοκινήτων.

Μπέτσιου Αλέκα (Υποκατάστημα Πάτρας ) Προϊσταμένη του Περιφερειακού Τμήματος Εξυπηρέτησης Ζημιών του Υποκαταστήματος Πάτρας. Τμηματάρχης,προσλήφθηκε στον Αστέρα τον Ιούνιο του 1989. Στην Εθνική εργάζεται μετά την συγχώνευση με τον Αστέρα το Σεπτέμβρη του 1997.

Μπίρμπας Μπάμπης ( Διεύθυνση Ατομικών Ζωής ) Προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου της Διεύθυνσης Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας. Εντεταλμένος,προσλήφθηκε στον Αστέρα τον Αύγουστο του 1995. Στην Εθνική εργάζεται μετά την συγχώνευση με τον Αστέρα το Σεπτέμβρη του 1997.

Μπισκέμης Νίκος (Διεύθυνση Πληροφορικής ) Εργάζεται στην Εταιρία από το 1981και σήμερα είναι Εντεταλμένος, Προϊστάμενος του Ανεξάρτητου Τομέα Συντήρησης Εφαρμογών Ζωής της Διεύθυνσης Πληροφορικής.

Νάσσος Κώστας (Διεύθυνση Πληροφορικής) Εργάζεται εδώ και 9 χρόνια, μετά την πρόσληψή του στην Εταιρία μέσω του διαγωνισμού για συναδέλφους με μεταπτυχιακές σπουδές, στη Διεύθυνση Πληροφορικής της Εταιρίας μας. Τμηματάρχης και υπηρετεί στον Τομέα Τεχνικής Υποστήριξης.

Νικολαράκη Μαριάννα (ΕΤΕ Ιεράπετρας) Τμηματάρχης, εργαζόταν από το 1995στο Υποκατάστημα Ιεράπετρας και μετά το κλείσιμό του από τη Διοίκηση, βρίσκεται πλέον στην ΕΤΕ Ιεράπετρας.

Ξηνταβελώνη Αφροδίτη ( Κεντρικό Υποκατάστημα ). Εργάζονταν σαν γραμματέας στο Γραφείο Ζωής του Στάθη Τσίφτη. Στην Εταιρία από το 2007. Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Υποδοχής στο Κεντρικό μας Κατάστημα.

Παλυβά Μαρία (Ταμειακή Διαχείριση ) Εργάζεται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Εταιρίας από το 1986 και είναι Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τομέα Ταμειακής Διαχείρισης.

Παμπάκας Δημήτρης (Υποκατάστημα Ρόδου ) Υπηρετεί στο Υποκατάστημα Ρόδου από το2006. Λογιστής.

Παναγιωτόπουλος Βασίλης (Διεύθυνση Πληροφορικής ) Υπηρετεί στον Τομέα Τηλεπικοινωνιών της Διεύθυνσης Πληροφορικής. Τμηματάρχης, εργάζεται στην Εταιρία από τον Αύγουστο του 1996.

Παπαδημητρίου Μάγδα (Διεύθυνση Αναλογισμού ) Αναλογίστρια. Υπηρετεί στην Διεύθυνση Αναλογισμού. Τμηματάρχης, πέτυχε στον διαγωνισμό προσλήψεων και εργάζεται στην Εταιρία από τον Δεκέμβρη του 2005.

Παπαδοπούλου Διονυσία (Ταμείο Υγείας – ΤΑΥΤΕΚΩ ). Εργάζεται στην Εταιρία εδώ και 19 χρόνια και έχει απασχοληθεί στη Διεύθυνση Marketing & στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα βρίσκεται στο ΤΑΥΤΕΚΩ προϊσταμένη στον κλάδο Υγείας.

Παπαϊωάννου Μαρία (Διεύθυνση Αυτοκινήτων) Στην Εταιρία από το 2005. Έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, στη Διεύθυνση Πωλήσεων, στο Κατάστημα Φλώρινας, στην ΕΤΕ Φλώρινας και τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στην Υποδιεύθυνση Αναλήψεων Αυτοκινήτων, στον Τομέα Αναλήψεων Μεγάλων Πελατών &Διαγωνισμών.

Παπακυριαζής Στάθης (Κατάστημα Πάτρας) Εργαζόταν στον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι το1997. Τμηματάρχης, σήμερα είναι προϊστάμενος του Τμήματος Ρευστοποίησης του Καταστήματος Πάτρας.

Πουρνή Μαριλένα (ΕΤΕ Βόλου ) Υπηρετούσε στο Υποκατάστημα Βόλου μέχρι το κλείσιμό του από την Διοίκηση. Σήμερα υπηρετεί με σύμβαση δανεισμού στην ΕΤΕ Βόλου. Υπολογιστής, εργάζεται στην Εταιρία από τον Σεπτέμβρη του 2003.

Πετσαλάκης Γιάννης (Υποδιεύθυνση Νομικής Προστασίας ) Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου. Υποδιευθυντής στην Υποδιεύθυνση Νομικής Προστασίας, εργάζεται στην Εταιρία από τον Αύγουστο του 1979.

Σεφερλής Βασίλης (Διεύθυνση Πληροφορικής ) Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, υπηρετεί στον νεξάρτητο Τομέα Συντήρησης Εφαρμογών Ζωής της Διεύθυνσης Πληροφορικής. Εντεταλμένος,εργάζεται στην Εταιρία από τον Ιούνιο του 1995.

Σκανδάλης Βασίλης (Διεύθυνση Ομαδικών ) Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, προϊστάμενος της Υπηρεσίας Λογιστηρίου της Διεύθυνσης Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής. Λογιστής, προσλήφθηκε στην Εταιρία μέσω του διαγωνισμού για την πρόσληψη συναδέλφων με μεταπτυχιακές σπουδές και εργάζεται στην Εταιρία από τον Φλεβάρη του 2004.

Σουρβίνου Τζούλια ( Διεύθυνση Αυτοκινήτων ) Εργάζεται στον Τομέα Αναλήψεων Μεγάλων Πελατών & Διαγωνισμών σαν προϊσταμένη και προσφέρει στην Εταιρία τα τελευταία 25 χρόνια, από το 1987.

Σπανοπούλου Εύη (Διεύθυνση Ομαδικών Ζωής ) Είναι Προϊσταμένη του Τομέα Αναλήψεων της Διεύθυνσης Ομαδικών Ασφαλίσεων. Υπάλληλος της Πανελληνίου από το1987, εργάζεται στην Εταιρία από το 1997 μετά την συγχώνευση.

Στέλλα Κωνσταντίνα (Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών ) Προϊσταμένη του Τμήματος Γενικών Λογαριασμών της Συντονιστικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Περιουσίας. Εντεταλμένη, εργάζεται στην Εταιρία από τον Νοέμβρη του 1994.

Τζουβάρας Βασίλης (Διεύθυνση Πληροφορικής ) Υπηρετεί στον Τομέα Τηλεπικοινωνιών της Διεύθυνσης Πληροφορικής. Υπολογιστής, εργάζεται στην Εταιρία από τον Δεκέμβρη του 2006.

Τομπουλίδη Μαρία (Διεύθυνση Ομαδικών ) Βοηθός, Εργάζεται στην Εταιρία από το2008, Υπηρέτησς στο Υποκατάστημα Χαλκίδας μέχρι το 2009 και μετά το κλείσιμό του εργάζεται στη Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Τορέγα Ελένη (Υποκατάστημα Κορίνθου ) Υπεύθυνος Υποστήριξης του Υποκαταστήματος Κορίνθου. Τμηματάρχης, εργάζεται στην Εταιρία από τον Δεκέμβρη του 1987.

Τραμπούρας Θωμάς (Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης ) Τμηματάρχης, υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ζωής και Υγείας. Σήμερα είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Εξυπηρέτησης Συνεργατών και εργάζεται στην Εταιρία εδώ και 20 χρόνια.

Τσαλαβούτας Γιάννης (Διεύθυνση Ομαδικών ) Υπηρετεί στον Τομέα Αναλήψεων της Διεύθυνσης Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής. Τμηματάρχης, εργάζεται στην Εταιρία από τον Δεκέμβρη του 2003. Προσλήφθηκε ως πρωτεύσας απόφοιτος του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Τσατσάνη Γιώτα (Διεύθυνση Δικτύου ) Εργαζόταν στην Πανελλήνιο μέχρι το 1997και έκτοτε έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Αυτοκινήτων και στην Διεύθυνση Πωλήσεων,όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα σαν προϊσταμένη του Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών Α’.

Φούτη Βάσω (Διεύθυνση Τεχνικών Ασφαλίσεων ) Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Αστικής Ευθύνης του Τομέα Αστικής Ευθύνης και Μεταφορών της Διεύθυνσης Λοιπων Γενικών Κλάδων. Τμηματάρχης, προσλήφθηκε στην Εταιρία μέσω του τελευταίου διαγωνισμού και εργάζεται εδώ από το Δεκέμβρη του 2005.

Φούτη Νίκη (Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων ) Υπηρετεί στον Τομέα Ζημιών της Διεύθυνσης Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής. Λογιστής, προσλήφθηκε στην Εταιρία μέσω του τελευταίου διαγωνισμού και εργάζεται εδώ από τον Δεκέμβρη του 2005.

Φώτης Κώστας (Διεύθυνση Ομαδικών ) Προϊστάμενος του Τμήματος Έκδοσης Ζωής και Αποταμιευτικών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής.Τμηματάρχης, εργάζεται στην Εταιρία από τον Δεκέμβρη του 1983.

Χαλκιαδάκη Κατερίνα (Διεύθυνση Πυρός και συναφών κινδύνων). Εργάζονταν σαν γραμματέας στο Γραφείο Παραγωγής Γαϊτάνη από τον Γενάρη του 2003.Υπηρετεί στην Εταιρία από τον Μάη του 2005. Σήμερα βρίσκεται στην Γραμματεία της Διεύθυνσης.

Χατζάκης Μανώλης (ΟΑΣΕ ) Γενικός Γραμματέας της ΟΑΣΕ και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου. Υποδιευθυντής, εργάζεται στην Εταιρία από τον Μάη του 1987.

Χατζηθωμά Βάσω (Διεύθυνση Ατομικών Ζωής ) Εργάζεται στην Εταιρία από το2009 και υπηρετεί στον Τομέα Αναλήψεων της Διεύθυνσης Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου