Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μία φανταστική(;) ανακοίνωση...



Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία μας θα προσλάβει άλλους 10 ειδικούς συμβούλους και άλλους 10 αναπληρωτές ειδικούς συμβούλους. Σκοπός της δυναμικής αυτής ενέργειας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους υπάρχοντες ειδικούς συμβούλους που διενεργούν μελέτη για την εύρεση των αιτιών της μειούμενης παραγωγικότητάς των υπαλλήλων, γεγονός που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στα τελευταία φύλλα ποιότητας.

Τη μελέτη διέταξαν ο Πρόεδρος της Εταιρίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, ο Γενικός Διευθυντής και οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές μετά από συνάντηση που είχαν στο αμφιθέατρο της εταιρείας, αφού καμία άλλη αίθουσα δεν ήταν ικανή να τους χωρέσει.
Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την κλειστή σύσκεψη αποκαλύπτουν ότι τα αίτια του προβλήματος εντοπίζονται στις παράλογες απαιτήσεις που έχουν οι εργαζόμενοι να αμείβονται, να παίρνουν άδειες, να έχουν το δικαίωμα να αρρωστήσουν και να πηγαίνουν στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Η Εταιρία κινδυνεύει με αφανισμό από αυτά τα παράλογα αιτήματα ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους συμμετέχοντες.

Στέλεχος της εταιρείας μας αποκάλυψε ότι υπάρχει ακόμα και η σκέψη οι γενικοί διευθυντές και λοιποί διοικούντες να ιδρύσουν σωματείο για να αναχαιτίσουν την αμείλικτη επίθεση που δέχεται η εταιρεία από τους εργαζόμενους. «Δεν θα υποχωρήσουμε αν δεν τους ξεφτιλίσουμε» ήταν το σύνθημα που προτάθηκε από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και κυριάρχησε στην συνάντηση.

Σε περίπτωση βέβαια που κριθεί η μελέτη ανεπαρκής, θα ζητηθεί η βοήθεια από εταιρείες του εξωτερικού που έχουν πολύχρονη εμπειρία σε αντίστοιχα θέματα. Θα χρειαστεί τότε βεβαίως και η πρόσληψη πέντε νέων στελεχών οι οποίοι με την ιδιότητα του γενικού διευθυντή ή του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή θα διαχειριστούν το δαιδαλώδες αυτό έργο.

Από τη μεριά μας χαιρετίζουμε την κίνηση αυτή, που σκοπό έχει να αναδείξει τις δημιουργικές δυνάμεις της εταιρείας και να διασφαλίσει τον πρωτοπόρο ρόλο της στην ελληνική αγορά, σε πείσμα των οπισθοδρομικών και παρωχημένων απαιτήσεων των εργαζομένων.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου