Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Μην προχωρήσετε σε βιαστικές αποφάσεις! Θίγεται η Εταιρία



Συνάδελφοι,

Φαίνεται ότι η Διοίκηση της Εταιρίας προσανατολίζεται στο να αποφασίσει σήμερα, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής να εφαρμόσει από 1/1/2014 ταχυπληρωμή σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων και να δίνει περιθώριο 7 ημερών (με προσωρινό σήμα) από την έναρξη του ανανεωτηρίου για την εξόφληση του σήματος. Σε περίπτωση μη πληρωμής το συμβόλαιο ακυρώνεται.

Κατά την άποψή μας ένα τέτοιο βιαστικό μέτρο θα αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο πλήγμα στην παραγωγή της Εταιρίας, θα είναι χρυσό δώρο για τον ανταγωνισμό, και θα πληγεί  ουσιαστικά με την απόφασή της αυτή, το συνεπές και υγιές πρακτοριακό δίκτυο μας.

Καλούμε την Διοίκηση να επανεξετάσει την απόφασή της αυτή μετά από διάλογο με τα δίκτυα πωλήσεων με στόχο να μην χάσουμε και άλλο μερίδιο αγοράς. Την καλούμε να εφαρμόσει το σύστημα τυπώνω – πληρώνω σε 7 μέρες, έτσι ώστε και να διασφαλίζεται τα οικονομικά συμφέροντα της Εταιρίας αλλά και να διατηρηθεί η σχέση που υπάρχει με τους συνεργάτες μας και τέλος να είναι πλήρως σύννομη με την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Συναδελφικά

Η Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου