Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πολεμικό Ανακοινωθέν

"Σήμερα Πέμπτη 7/11/2013 οι ημέτερες δυνάμεις των ΜΑΤ, με μια εξαιρετικά σχεδιασμένη επιχείρηση  και με τεράστιο κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα, απέναντι στους λίγους αλλά βαριά οπλισμένους καταληψίες, ανακατέλαβαν  το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ .
Έκδίωξαν τους εργαζόμενους που επί πέντε μήνες προκαλούσαν με την στάση τους το κοινό αίσθημα και συνέχιζαν  (απλήρωτοι) με θράσος να προσφέρουν ένα ποιοτικό πρόγραμμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας χωρίς να επηρεάζονται καθόλου από κυβερνητικές ή άλλες πιέσεις (νουθεσίες)." 
ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΡΕ ! 
ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ 
O ΜΕΓΑΣ ΔΕΝΔΙΑΣ

Καλημέρα σε όλους
Κάποιοι μας απέδειξαν ότι η πραγματικά δημόσια τηλεόραση, μακριά από κυβερνητικούς περιορισμούς είναι ικανότατη να εξυπηρετήσει τον σκοπό της.

Κυβέρνηση και όσοι την στηρίζουν έχουν και το θράσος να λένε  ότι κάποιοι άλλοι  θέλανε να κάνουνε την ΕΡΤ "παραμάγαζό τους" για να εξυπηρετήσουν κάποιους φίλους τους. 
Ο θρασύτατος  Κεδίκογλου τολμάει και μιλάει γι' αυτά. όταν ο ίδιος με τα μέσα του, που έλυναν και έδεναν στην τότε ΕΡΤ, προσλήφθηκε σκανδαλωδώς και με τον ίδιο τρόπο εστάλη για "μετεκπαίδευση" στο εξωτερικό (με τα δικά μας λεφτά) και μόλις γύρισε, έπιασε δουλειά στα νέα αφεντικά του. Τα ιδιωτικά κανάλια που σήμερα τους χαρίζει (ούτε καν ενοίκιο δεν δίνουν) τις νέες συχνότητες.

Φίλοι και φίλες
κάθε μέρα ο αυταρχισμός αυξάνεται. Ο φασισμός έρχεται και πιο κοντά.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.

Η ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ 

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ Ν' ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΑΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ  

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 7/11 ΣΤΙΣ 4:00 μμ

Υ.Γ.: καλούμε όλους τους γνωστούς και φίλους να αντιδράσουν επιτέλους στον αντιδημοκρατικό και αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου