Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Απαιτείται ενημέρωση για τον ΕΚΕ



Συνάδελφοι,



Ενάμιση μήνα μετά τον ερχομό της «νέας» Διοίκησης και ακόμα δεν έχουμε πληροφορηθεί τα σχέδιά της για την Εταιρία.

Έχει συναντηθεί με τους Διευθυντές, το παραγωγικό δίκτυο, αλλά όχι και με τους εργαζόμενους για να τους παρουσιάσει τα πλάνα της για την πορεία της Εταιρίας μας.

Τυχαία παράλειψη ή ακόμα μια συνειδητή ενέργεια απαξίωσης και αδιαφορίας της απέναντι στους εργαζόμενους;



Σε ότι αφορά τον ΕΚΕ δεν έχουμε πληροφορηθεί τίποτε, αφού, πέρα από την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου που έγινε για την εθιμοτυπική συνάντηση που είχαν με την Διοίκηση, ο Σύλλογος δεν μας έχει ενημερώσει για την συνάντηση που έγινε με την Διοίκηση για τον ΕΚΕ στις αρχές του μήνα.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ο ΕΚΕ μας αφορά όλους μας και θα πρέπει να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ενημέρωση πάνω στην πορεία των διαπραγματεύσεων.



Οι εργαζόμενοι με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισαν να απορρίψουν στο σύνολό του το απαράδεκτο σχέδιο της Διοίκησης και πάνω σε αυτή την απόφαση θα πρέπει να σταθεί ο Σύλλογος.



Θα περιμένουμε πριν την οποιαδήποτε υποβολή προτάσεων του Συλλόγου να υπάρξει –όπως άλλωστε έχουν δεσμευτεί- Συνέλευση των εργαζομένων, έτσι ώστε η διαπραγμάτευση να προχωρήσει με την δύναμη που θα δώσει στο Δ.Σ. η στήριξη του συνόλου των εργαζόμενων.



Συναδελφικά

Η Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου