Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Αύριο ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!



Συνάδελφοι,

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! 

ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η απεργία της 6ης Νοέμβρη πρέπει να είναι η απάντηση του κόσμου της εργασίας στα νέα μέτρα που προετοιμάζουν κυβέρνηση και τρόικα: στις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, στην απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στις απολύσεις και στις διαθεσιμότητες στο Δημόσιο, στη φορολεηλασία, στην κατάργηση των κοινωνικών αγαθών και της κοινωνικής ασφάλισης, στην υποβάθμιση του ΕΟΠΥΥ, στον «βιασμό» της ίδιας της δημοκρατίας.
Ας μην την δούμε απλά σαν μια επετειακή απεργία της ΓΣΕΕ που έχει μεταβληθεί σε άβουλο παρατηρητή της κυβερνητικής πολιτικής που καταστρέφει μέρα τη μέρα τις ζωές όλων μας. Ας την δούμε σαν δική μας υπόθεση!
Ας αντιμετωπίσουμε την απεργία σαν τη δική μας απάντηση στην προσπάθεια κατάργησης του ΕΚΕ, στις μειώσεις των μισθών μας, στα γελοία φύλλα «ποιότητας», στους δεκάδες συμβούλους που μας έχουν κατακλύσει, στις χιλιάδες απλήρωτες επιπλέον ώρες εργασίας χωρίς καν μια ηθική ανταμοιβή, στην υποβάθμιση της Εταιρία μας. Ας την δούμε σαν τη δική μας αλληλεγγύη στους συναδέλφους μας μέσω Icap.  Καταλαβαίνουμε ότι ο μισθός των περισσότερων πια δεν φτάνει ούτε για τα απαραίτητα, αλλά θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι κανένας αγώνας δεν δίνεται χωρίς να «ματώσουμε».

Ας την δούμε σαν έκφραση αντίστασης και αλληλεγγύης στις εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων και των χιλιάδων οικογενειών που ζουν σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης.
Τα μέτρα εξαθλίωσης θα συνεχίζονται όσο εμείς παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές.
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Και μόνο εμείς, οι ίδιοι οι πολίτες μπορούμε να την ανατρέψουμε.

Γιατί χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ης ΝΟΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου