Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση

Συνάδελφοι,

Όλοι εμείς, οι υποψήφιοι της «Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας» θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, που μας έδωσαν για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρη πλειοψηφία, που αντιστάθηκαν σε πιέσεις, διλλήματα και εκβιασμούς, που πρόταξαν το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό, που στήριξαν συνδικαλιστική παράταξη και όχι πολιτικό κόμμα.

Από την πλευρά μας τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε μια ομάδα, μια δύναμη, μια γροθιά απέναντι στην Διοίκηση και τα παπαγαλάκια της, παράλληλα η προσπάθεια μας θα είναι κύρια να αντιπαλεύουμε τις κυβερνητικές αντεργατικές πολιτικές των μνημονιακών δυνάμεων που δυναστεύουν τη χώρα μας και έχουν άμεση επίπτωση στο μέλλον των εργαζόμενων στο μέλλον των  οικογενειών μας.


Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι της Εθνικής Ασφαλιστικής, εμείς που αγαπάμε τούτη την Εταιρία, είναι πολύ πάνω από όλους τους μισθοφόρους και πραιτοριανούς που αυτή τη στιγμή φαίνεται να ορίζουν τις τύχες μας, τις τύχες των οικογενειών μας.

Θα συνεχίσουμε να επιμένουμε με φανατισμό στο εμείς απέναντι στο εγώ. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα εργασιακά δικαιώματα, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να ντρέπονται για τον μισθό τους.

Οι προτάσεις μας σχετικά με το νέο Προεδρείο του Συλλόγου θα προκύψουν μέσα από ανοιχτή διαδικασία και δεν θα αφορούν πρόσωπα ή παρατάξεις αλλά προγραμματικές συμφωνίες υπέρ των εργαζόμενων.

Στόχος μας θα είναι η αναλογικότερη συμμετοχή σ’ αυτό.

Οι εκλογές τέλειωσαν και οι συνάδελφοι αποφάσισαν την εκπροσώπηση τους. Εμείς, οι υποψήφιοι αλλά και οι ψηφοφόροι της παράταξής μας θα είμαστε εδώ σταθεροί στις θέσεις μας και την επόμενη μέρα, τα επόμενα χρόνια.

Συναδελφικά

Η Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου