Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Για τους αποσπασμένους συναδέλφους μας στην Εθνική Τράπεζα.

Κατέληξε σε «σίριαλ» το θέμα της εκλογικής άδειας που ο καθένας από εσάς ισότιμα με εμάς δικαιούστε, όπως όλοι γνωρίζουμε. Σαν παράταξη κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τονίσουμε το επείγον των αδειών σας, δεδομένου ότι μας έχετε επισημάνει επανειλημμένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην τράπεζα με τη στάση όσων δεν θέλουν να δεχτούν ότι είστε παιδιά της Ασφαλιστικής.

Για εμάς θα έπρεπε να είναι το ίδιο εύκολο όπως με τον συνάδελφο που θα κατέβει μερικούς ορόφους την Παρασκευή για να μας τιμήσει σαν Σύλλογο με την ψήφο του, όσο και για εσάς. Θα έπρεπε σε μία τέτοια περίσταση, με μία απλή επιστολή από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού προς την Ε.Τ.Ε. να εξασφαλίζετε -και έγκαιρα μάλιστα- η εκλογική σας άδεια, -χωρίς να τεθεί ποτέ θέμα για χρήση κανονικής- και με άνεση χρόνου προκειμένου να φροντίσετε το πρόγραμμα της οικογένειάς σας, πάλι, για να μας τιμήσετε με την ψήφο σας. 

Μετά από όλη την τηλεφωνική, όπως όλοι γνωρίζετε, απόπειρα επιβεβαίωσης των αδειών σας, καταλήξαμε την Παρασκευή το μεσημέρι στις 2:30 να μάθουμε ότι τότε τελικά η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και αφού από την πλευρά της Τράπεζας δεν είδε κανείς ποτέ φως, ξεκίνησε τα τηλέφωνα προς τους προϊσταμένους σας και δεσμεύεται να εξασφαλίσει την ΕΚΛΟΓΙΚΗ και όχι κανονική άδεια για εσάς, ακόμα κι αν χρειαστεί αυτό να σημειωθεί την επομένη των εκλογών.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που παρά τις δύσκολες συνθήκες και την ταλαιπωρία, μοιράζεστε την αγωνία και συμμετέχετε στις διαδικασίες του Συλλόγου και να σας τονίσουμε ότι σας θέλουμε στο πλευρό μας, πρώτα εσάς, κι ας είναι πιο δύσκολο, ακριβώς γιατί όλοι μαζί θα καλύψουμε τις αποστάσεις, θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα τα αντιμετωπίσουμε όλα, κόντρα στους καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου