Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Δεν υπάρχει καθόλου τσίπα στα κυβερνητικά στελέχη;

"Ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσεχθεί στην πορεία για την ανάπτυξη"

Γιώργος Μέργος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών στην χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών

Τα 511 ευρώ μικτά για τους νέους μέχρι 25 ετών και τα 588 ευρώ μικτά για όλους τους υπόλοιπους είναι λοιπόν "σε υψηλά επίπεδα" κατά τον κο Γενικό Γραμματέα της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης και πρέπει να "προσεχθεί".

Και αντί να έχει πάει ήδη σπίτι του αν αυτά που είπε σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν είναι στις προθέσεις της, αυτό το golden boy της πολιτικοοικονομικής ελίτ περιορίστηκε στο να πει ότι δεν καταλάβαμε εμείς, οι ηλίθιοι πολίτες, το τι είπε….

Συνάδελφοι,

Έχει αποδειχτεί ότι όλες τις φορές που γίνονται παρόμοιου τύπου δηλώσεις και διαψεύδονται χαλαρά, ότι σε λίγους μήνες θα γίνουν πραγματικότητα, πάντα όμως …….για το καλό μας.

Το σχέδιο είναι στημένο και στα μέτρα αυτών που κυβερνούν και μοναδικό τους στόχο έχουν την εξαθλίωση του λαού μας, γιατί ένας εξαθλιωμένος λαός είναι εύκολα διαχειρίσιμος.

Ας μην τους το επιτρέψουμε αυτό.

Είναι στο χέρι μας.

Συναδελφικά

Η Σ.Ε.

ΥΓ: Δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την μεγάλη ήττα του Α' Αντιπροέδρου της Εταιρίας μας κου Ανδρέα Βασιλείου στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών. Το ότι κατάφερε να εκλεγεί μόλις 15ος στο 19μελές Διοικητικό Συμβούλιο, την στιγμή που ο ίδιος πίστευε ότι θα τύχει κοινής αποδοχής και θα εκλέγονταν πρώτος, είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα όχι μόνο γι' αυτόν αλλά και για την Εταιρία μας. Ελπίζουμε να αντιληφθεί ότι η αλαζονεία δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις συνεργάτες και συμμάχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου