Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Νέος Γενικός Διευθυντής στην Εταιρία μας;



Συνάδελφοι,

Την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησε ευρέως στα ασφαλιστικά sites και έντυπα η είδηση ότι θα προσληφθεί στην Εταιρία μας σαν Γενικός Διευθυντής ο κος Γιώργος Ζαφείρης, βοηθός διευθυντής πωλήσεων της ING.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εικόνα του κου Ζαφείρη, έτσι όπως προκύπτει από ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο:

Ο κος Ζαφείρης ξεκίνησε από ασφαλιστής στο γραφείο agency της ING στην Γλυφάδα και στην συνέχεια πέρασε σε διοικητική θέση στην εταιρία.

Είναι παντρεμένος με την κα Ευαγγελία Πιτόγλου η οποία διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο πωλήσεων με τίτλο P & Z Insurance Consultant που ιδρύθηκε το 2012 και το καταστατικό του δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Ανωνύμων Εταιριών 3786/31.5.2012 και έχει έδρα την Κηφισιά ( Ηρακλέους 9 ). Η κα Ευαγγελία - Ζαφείρη Πιτόγλου είναι παράλληλα Agency Manager της ING Ελλάδος. Η παραγωγή του έχει μεταφερθεί στο γραφείο της συζύγου του.

Ο αδελφός της κας Πιτόγλου – Ζαφείρη, Παντελής Πιτόγλου διατηρεί επίσης ανώνυμη εταιρία ασφαλιστικών συμβούλων με τίτλο P & P Insurance Company Consultans με έδρα τον Άλιμο (Γρ. Αυξεντίου 20 και Μαλτέζου 35). Είναι παράλληλα area manager της ING. Η Εταιρία ιδρύθηκε το 2008 με το ΦΕΚ Ανωνύμων Εταιρών 6943/10.7.2008.

Τέλος υπάρχει ασφαλιστικό γραφείο με την επωνυμία Γιώργος Ζαφείρης στην Χαλκίδα στην διεύθυνση Αβάντων 58 που προφανώς είναι και αυτό στην γυναίκα του.

Δεν μπορούμε να εκφέρουμε την παραμικρή άποψη για την επαγγελματική κατάρτιση και επάρκεια του κου Ζαφείρη.

Αναρωτιόμαστε όμως αν υπάρχει τουλάχιστον θέμα δεοντολογίας με τα παραπάνω.

Δηλαδή αν μεν η παραγωγή των γραφείων μεταφερθεί στην Εταιρία μας ο ίδιος άνθρωπος θα προΐσταται των γραφείων που περιλαμβάνουν και δική του παραγωγή ή αν η παραγωγή του και τα γραφεία μείνουν στην ING υπάρχει σοβαρό θέμα σύγκρουσης συμφερόντων.

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.

ΥΓ: Ακόμα μια νέα ειδική σύμβουλος προστέθηκε στην μεγάλη λίστα της Εταιρίας μας. Αλήθεια η αξιοποίηση των ανθρώπων της Εταιρίας που είχε δεσμευτεί ο κος Δημόπουλος πότε πρόκειται να γίνει; Όταν μας πουλήσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου