Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας

Συνάδελφοι,


Πολλά χρόνια τώρα, ακούμε για τις επεμβάσεις των ξένων δυνάμεων στην Ελλάδα (άμεσες ή έμμεσες)  και πάντα με την βοήθεια κάποιων ντόπιων υπηρετών τους. Φυσικά καθένας τους  είχε τα συμφέροντά του και αυτά υποστήριζε.
Σήμερα η εικόνα δεν έχει αλλάξει πολύ. Όμως θα είναι απορίας άξιο αν κάποιος ισχυριστεί ότι κάποια στιγμή  μπορεί να συμπέσουν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα των ξένων, των ντόπιων υπηρετών τους και του Ελληνικού λαού. Αυτό προσπαθούν να μας πείσουν, εναγωνίως και χρησιμοποιώντας  κάθε μέσον, οι δανειστές μας, οι μεγάλοι οικονομικοί οίκοι του συστήματος, η ενωμένη συμμαχία όλων των πολιτικών που έχουν την ευθύνη για την μέχρι σήμερα πορεία της οικονομίας μας,  όλα τα ιδιωτικά και διαπλεκόμενα  ΜΜΕ.
Ξαφνιάζεται κανείς με την απόλυτη ταυτότητα τόσο των θέσεων όσων και της προπαγάνδας που χρησιμοποιούν για να μας πείσουν ότι «για το καλό μας» πρέπει να ψηφίσουμε ναι στις προτάσεις τους. Να αποδεχθούμε δηλαδή αμαχητί την παράδοσή μας. Και βέβαια για όποιον ενημερώνεται καταλαβαίνει απόλυτα ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τόσο τα μέτρα που περιέχουν τα διάφορα «πακέτα» προτάσεων που πηγαινοέρχονται, όσο η απαίτηση της Ελληνικής κυβέρνησης να εξασφαλιστεί η κατάλληλη χρηματοδότηση  μιας πορείας ανάπτυξης της οικονομίας μας και να μπορεί να παίρνει μέτρα ανακούφισης για τους φτωχότερους, μέτρα εκδημοκρατισμού της δημόσιας ζωής και μέτρα κτυπήματος της διαπλοκής και της διαφθοράς. Αυτό όμως δεν το θέλουν. Ξέρουν αυτοί για ποιο λόγο. Στόχος να φύγει από την μέση αυτή η τόσο ενοχλητική κυβέρνηση που δίνει και το κακό παράδειγμα για τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς.

Όλα τα παραπάνω τα αποδέχεται και τα καταλαβαίνει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας.
Το μόνο τους όπλο, που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την λογική, είναι ο φόβος. Αυτόν πρέπει όλοι να ξεπεράσουμε και με την στάση μας να τους τον επιστρέψουμε κατάμουτρα.
Σήμερα έχουμε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία, πριν από την κάλπη.
Σήμερα γίνεται μια μεγάλη συγκέντρωση-συναυλία υπέρ του ΟΧΙ στις 7:30 στην πλατεία Συντάγματος.
Σήμερα είναι η ώρα της αναμέτρησης της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας, της ανεξαρτησίας με τον ραγιαδισμό,  την υποταγή, την διαπλοκή και τα συμφέροντα.
ΟΛΟΙ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ 7:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.
Οι συνάδελφοι συναντιόμαστε στην είσοδο του ξενοδοχείου Μ. Βρετάνια - πλ. Συντάγματος.  

Συναδελφικά,
Η Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου