Καλωσορίσατε στο Blog Συζήτησης της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας". Καλή Περιήγηση!

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γενική Συνέλευση Συλλόγου 29/1/2014



Συνάδελφοι,

Xθες 195 συνάδελφοι μας, μεταξύ των οποίων και συνάδελφοι απο την περιφέρεια, αλλά και συνάδελφοι από τον Γέρακα, παρευρέθηκαν στην αναγγελμένη εδώ και μια βδομάδα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Αντίθετα περίπου 250 συνάδελφοί μας επέλεξαν την αδιαφορία και προτίμησαν να συνεχίσουν τη μέρα τους as usual.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που δεν βολεύτηκαν με την ατομικότητα, τον ωχαδερφισμό, την απαξίωση, το σιχτίρισμα, αλλά επέλεξαν να ενημερωθούν, να κρίνουν, να αποφασίσουν, να συμμετέχουν.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΤΑΠΕ



Συνάδελφοι,

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΤΑΠΕ (κατά πλειοψηφία) άλλαξε την απόφαση που είχε λάβει η Γενική Συνέλευση του ΑΤΑΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με την οποία κάθε συνάδελφος που αποχωρεί να παίρνει ποσοστό των εισφορών του ίσο με το λόγο της τρέχουσας περιουσίας του ταμείου προς το σύνολο των εισφορών όλων των μελών του.

Αναλυτικότερα η τροποποίηση είχε ως εξής:

«Την από 12.7.2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΤΑΠΕ περί ανακαθορισμού των παροχών και την από 24.12.2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΤΑΠΕ με την οποία τροποποιείται η ως άνω 12.7.2013 απόφασή του. Ειδικότερα με την πρόσφατη απόφαση το ΔΣ αποφάσισε τον ανακαθορισμό των παροχών με διαστρωμάτωση και την εφαρμογή της σχετικής απόφασης σε όλες τις εκκρεμείς αιτήσεις χορήγησης παροχών, προκειμένου να διασφαλισθεί η βιωσιμότητα και φερεγγυότητα του ΑΤΑΠΕ και η κάλυψη όλων των ασφαλισμένων του. Αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση αυτή η αναπροσαρμογή των παροχών γίνεται με αποκοπή των παροχών βάσει διαστρωμάτωσης, όπως αναλύεται στην ως άνω αναλογιστική έκθεση ως εξής:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Εσωτερικός Κανονισμός Εργασίας. Ακόμα μια αυθαιρεσία της Διοίκησης



Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή το μεσημέρι η Διοίκηση κουρέλιασε για μια ακόμα φορά τον ΕΚΕ, τοποθετώντας παρά την ρητή διάταξή του Κανονισμού Εργασίας, συνάδελφο σε θέση ευθύνης Τομέα, ενώ αυτός δεν συμπλήρωνε τα απαραίτητα τυπικά προσόντα κατάληψης της θέσης.

Βέβαια η Διοίκηση μας είχε προετοιμάσει γι’ αυτό:
Στις 14 Μάη του 2013 σε ανακοίνωσή της προς το προσωπικό τόνιζε μεταξύ άλλων:

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Νέος Γενικός Διευθυντής στην Εταιρία μας;



Συνάδελφοι,

Την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησε ευρέως στα ασφαλιστικά sites και έντυπα η είδηση ότι θα προσληφθεί στην Εταιρία μας σαν Γενικός Διευθυντής ο κος Γιώργος Ζαφείρης, βοηθός διευθυντής πωλήσεων της ING.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εικόνα του κου Ζαφείρη, έτσι όπως προκύπτει από ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο:

Ο κος Ζαφείρης ξεκίνησε από ασφαλιστής στο γραφείο agency της ING στην Γλυφάδα και στην συνέχεια πέρασε σε διοικητική θέση στην εταιρία.

Είναι παντρεμένος με την κα Ευαγγελία Πιτόγλου η οποία διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο πωλήσεων με τίτλο P & Z Insurance Consultant που ιδρύθηκε το 2012 και το καταστατικό του δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Ανωνύμων Εταιριών 3786/31.5.2012 και έχει έδρα την Κηφισιά ( Ηρακλέους 9 ). Η κα Ευαγγελία - Ζαφείρη Πιτόγλου είναι παράλληλα Agency Manager της ING Ελλάδος. Η παραγωγή του έχει μεταφερθεί στο γραφείο της συζύγου του.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΕΓΑ coLporate


Πήραμε από συνάδελφο το παρακάτω εορταστικό πόνημα:

ΑΕΕΓΑ coLporate

...

Το βλέμμα της αδράνειας

το βλέμμα της βλακείας

τσίμπλιασε τα μάτια μου

κι΄ όλης της εταιρείας,